19 septembrie 2011

Tips for your hair part 2


Daca ai parul blond sau negru (brunet) urmeaza aceste sfaturi:

Daca ai parul negru....

Vrei un reflex magic, violet?Exista la Plafar versiunea pentru brunete a hennei, despre care am mai vorbit inainte...cere-o pe aceea cu pulbere indigo: este extramagic pentru parul negru!Prepar-o la fel ca si pe Henna clasica.

Daca veri doar sa dai stralucire si sa-ti pui in evidenta culoarea naturala..pericarpul* de nuca e solutia potrivita! Cumpara un pumn, deja macinat, si fierbe-l in apa timp de 40 de minute.Filtreaza lichidul obtinut si adauga 2 sau 3 linguri de miere.Aplica amestecul pr par si lasa-l sa actioneze cat doresti.Iti amintesti regula....:"sufera baba la frumusete"??Nu fi nerabdatoare, intre timp citeste o carte frumoasa !La sfarsit vei admira rezultatul.


Daca ai parul blond....

Daca problema ta este parul blond, dar opac..linisteste-te. Iti incredintez in secret: radacinile de rubara* ofera multa stralucire unui par ca al tau.Asa ca ia cateva de la piata, taie-le..cat de marunti poti si fierbe-le intr-o oala cu apa timp de o ora.Ca de obicei, filtreaza lichhidul si adauga 2 linguri de miere; intinde pe par si lasa sa actioneze 1 ora.Dupa clatire, parul tau va straluci!

Daca vrei sa-ti daruieste reflexe aurii, solutia cea mai veche este decoctul de musetel, pe care il vei prepara singura, cumparand de la Plafar o mana de flori;lasa-le in apa fierbinte cel putin o jumatate de ora , apoi filtreaza si adauga o ceasca din lichidul pe care l-ai obtinut la samponul pe care il folosesti de obicei. Spala parul si lasa sa actioneze cinci sau sase minute, apoi clateste.

*RUBARA este o planta din care se extrage o substanta amara, folosita in medicina ca remediu naturist .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu